logo-Formidabel-Entertainment

Formidabel Entertainment

Logo Propkop

Professor Propkop is een, zoals hij dat zelf noemt, professioneel probleemoplosser. Wanneer hij geen problemen op hoeft te lossen werkt hij in zijn laboratorium aan diverse experimenten die hij weer kan verwerken in één van zijn voorstellingen.

"Experimendabel" is een solovoorstelling van professor Propkop waarin hij aan de hand van experimenten verteld wat hij heeft meegemaakt in zijn bizarre leven. Toch speelt Propkop deze voorstelling niet helemaal alleen. Doordat dit een interactieve voorstelling is heeft hij geregeld hulp nodig van het publiek. Want Propkop kan zichzelf wel heel slim vinden, maar stiekem is hij dat helemaal niet. Dit levert hilarische situaties op waardoor het publiek eigenlijk meer een onderdeel wordt van de voorstelling dan alleen maar toeschouwers. Uiteindelijk komt alles altijd toch weer goed en heeft het publiek gelachen, geholpen en wat geleerd!

Deze voorstelling duurt rond de 45 minuten en zit vol experimenten, interactie en humor.

Deze voorstelling kan vrijwel overal gespeeld worden. Denk hierbij aan: Bedrijven, basisscholen, winkelcentra, kinderopvang etc...

Professor Propkop